Perfekt eggerøre - Stek maks ti egg om gangen.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Perfekt eggerøre

Stek maks ti egg om gangen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp en panne over middels-lav varme.

Smelt smøret til det begynner å skumme.

Pisk egg og fløte lett sammen.

Hell så blandingen i pannen og rør kontinuerlig rundt til du får en kremet og skjelvende eggerøre.

For å få et godt resultat ta deg god tid. Bruk så lite varme som nødvendig.

Ta eggerøren ut av panna med en gang den er ferdig, og bland i gressløk eller dill, samt nykvernet svart pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade