Perfekt grillspyd med kjøttboller og grønnsaker - Her er en oppskrift som gjør at grillspydene blir vellykket.
Foto: Erik Hannemann

Perfekt grillspyd med kjøttboller og grønnsaker

Her er en oppskrift som gjør at grillspydene blir vellykket.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha kjøttdeigen i en bolle med kumin, koriander, paprika, knust hvitløk, pepper og salt. Kna kjøttdeigen godt. Form boller som er passe store til et grillspyd. Del opp paprika, mais, squash og sopp i biter til grillspydet. Kok opp vann. Ha alle grønnsakene i vann og la det trekke i 30-60 sekunder. Sil av. Træ grønnsaker og kjøttboller på spydene (Bruker du trespyd er det lurt å legge dem i vann noen timer før så de ikke så lett tar fyr). Pensle grillristen med litt olje. Grill spydene i ca 7-8 minutter, snu underveis. Dersom du vil lage grillspydet i ovnen, kan du sette ovnen på maks og bruke grillelementet. Grill spydet i 7-8 minutter og snu det mange ganger underveis.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Sliders
fav Tid: 30 min
Grillet hamburger
fav Tid: 30 min
Empanadas