Hopp til hovedinnhold
Perfekt grillspyd med kjøttboller og grønnsaker

Perfekt grillspyd med kjøttboller og grønnsaker

Her er en oppskrift som gjør at grillspydene blir vellykket.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

Slik gjør du det:

Ha kjøttdeigen i en bolle med kumin, koriander, paprika, knust hvitløk, pepper og salt. Kna kjøttdeigen godt. Form boller som er passe store til et grillspyd. Del opp paprika, mais, squash og sopp i biter til grillspydet. Kok opp vann. Ha alle grønnsakene i vann og la det trekke i 30-60 sekunder. Sil av. Træ grønnsaker og kjøttboller på spydene (Bruker du trespyd er det lurt å legge dem i vann noen timer før så de ikke så lett tar fyr). Pensle grillristen med litt olje. Grill spydene i ca 7-8 minutter, snu underveis. Dersom du vil lage grillspydet i ovnen, kan du sette ovnen på maks og bruke grillelementet. Grill spydet i 7-8 minutter og snu det mange ganger underveis.

Kanskje disse også frister?