Perfekt trukket laks - På denne måten blir laksen perfekt. Hver gang. Posjert laks er en sikker metode for godt resultat.
Foto: Erik Hannemann

Perfekt trukket laks

På denne måten blir laksen perfekt. Hver gang. Posjert laks er en sikker metode for godt resultat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag court bouillon ved å vaske og skjære grønnsakene i grove biter. Ha dem i en kjele med vann og vin, eventuelt noen urter. La det koke i minst ti minutter og gjerne en time.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Ha fisken i en dyp, ildfast form. Sett steketermometer i fisken. Hell over væsken. Sett formen i ovnen.

Temperaturen er en smaksak, men et godt utgangspunkt er 50 grader. 

Server med litt, dill, persille og smeltet/brunet smør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Dillsaus