Persillerot blir mos - Rotgrønnsaker blir godt på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Persillerot blir mos

Rotgrønnsaker blir godt på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bak løken, med skall, i ovnen på 180 grader i omtrent en time. Del den i to og ta ut innholdet.

Skrell persillerøttene og skjær dem i skiver. Kok dem møre i saltet vann, ca ti minutter. Mos, gjerne med stavmikser, persillerøtter og bakt løk sammmen med smør. (Persille røttene skal være varme, så gi dem eventuelt ett oppkok slik at at de varmes).

Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?