Peruansk lammegryte med øl og gresskar - En eksotisk og deilig lammegryte fra kokken Victor Ramos, og den serveres med salsa, ris og bønner.
Foto: Petter Berg

Peruansk lammegryte med øl og gresskar

En eksotisk og deilig lammegryte fra kokken Victor Ramos, og den serveres med salsa, ris og bønner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lammegryte:

Mariner lammebogen med eddiken og litt av hvitløken og spisskumen.

Bruk en stekepanne og stek lammebogen med litt olje og ha det oppi en gryte.

Bruk samme pannen og fres løken, resten av hvitløken og spisskummen til det er blankt og ha det oppi samme gryta.

Ha oppi ølet, raspet gresskar eller søtpotet og la det koke til kjøttet løsner fra benet. Blir det for tørt kan du ha oppi litt vann, men husk at dette skal være en tykk saus når det er ferdig. Smak til med salt og pepper.

Varm bønner og kok risen.

Salsa criolla:

Skjær rødløken i skiver, og ha den i kaldt vann.

Slå vannet av løken. Del chilien i strimler, og bland den sammen med løken, limesaft og kaoriander. Smak til med salt og pepper.

Anrett lammegryten med ris og bønner og topp det hele med salsa.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lam med couscous
fav Tid: 90 min
Farsert lammebog
fav Tid: 90 min
Fårikål