Pesto alla genovese - basilikumpesto - Dette er «verdens beste saus», som egner seg ypperlig til mange ulike formål. Du kan bruke den til pasta og marinade, eller som saus til kjøtt og fisk.
Foto: Matprat.no/Opplysningskontoret for kjøtt

Pesto alla genovese - basilikumpesto

Dette er «verdens beste saus», som egner seg ypperlig til mange ulike formål. Du kan bruke den til pasta og marinade, eller som saus til kjøtt og fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er gylne. Ha basilikum og salt i et beger. Kjør stavmikseren i noen sekunder til ingrediensene er godt blandet. Ha parmesan, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje i begeret. Kjør til alt er godt blandet. Ha i mer olje hvis pestoen er for tørr. Pestoen er holdbar i kjøleskap i ca. 2 døgn. Etter det mister den mye smak.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Bearnaisesaus