Pestosnurrer - Det er enkelt å lage og enkelt å ta med.
Foto: Christopher Sjuve

Pestosnurrer

Det er enkelt å lage og enkelt å ta med.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen mel, vann, salt, olje og gjær til en jevn deig. Sett til heving omtrent 30-60 minutter.

Forvarm ovnen til 220 grader.

Del deigen i to. Kjevle deigen tynn. Smør på rikelig med pesto. Rull sammen deigen til lange pølser. Del dem opp i biter og legg dem på et stekebrett.

Stek pestosnurrene i ca 7-10 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pizzabunn
fav Tid: 180 min
Fletteloff