Pikekyss - Lett marengs med lite sukker - for pikekyss, pavlova og paitopping
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Pikekyss

Lett marengs med lite sukker - for pikekyss, pavlova og paitopping

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

3 stk eggehvite

90 g melis

Annonse

Slik gjør du det:

Sørg for å ha en helt ren bolle, fri for fettrester. Eggehvitene må være uten "gullfisker" - det vil si uten små rester av eggeplomme. 

Tilsett ca. 1/3 del av melisen og pisk eggehviten stiv. Ha i resten av melisen mot slutten av piskingen. 

Ha marengsen i en sprøytepose med tyll og lag små pikekyss, marengsreder, pavlova eller marengsbunn. 

Settes i ovnen på 75-100 grader i minimum 1 1/2 time (bruk gjerne varmluft). Kan gjerne stå i ovnen enda lengre (på lav temperatur). Jeg setter ovnen på 50 grader og lar den stå en hel natt. 

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.