Pikekyss - Enkle, dekorative og smakfulle pikekyss, eller marengskyss, om du vil.
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Pikekyss

Enkle, dekorative og smakfulle pikekyss, eller marengskyss, om du vil.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 100 °C og dekk et stekebrett med bakepapir.

Ha alle ingrediensene i en bolle.

Kok opp en kjele med vann og sett bollen over det kokende vannet. Visp med håndvisp i ca. 4 minutter til sukkeret er oppløst.

Når det gjelder denne oppskriften vil jeg understreke at det er viktig at du bare rører eller visper for hånd, og ikke mikser, når sukker skal løses opp i eggehvitene.

Visp lett med en stålvisp til du ser at sukkeret er oppløst. Det er dette steget som avgjør om du får en fin og glansfull marengs uten synlige sukkerkorn.

Hell røren over i en mikserbolle og ha maskinen på laveste hastighet de første 4 minuttene.

Deretter kan du skru opp hastigheten til middels hastighet.

Da får du en perfekt marengs.

Hvis du vil farge marengs er det best å tilsette noen dråper pastafarge helt mot slutten av vispingen. Tilsetter du for mye, kan det påvirke smaken.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.