Pilmeny med laks -

Pilmeny med laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør sammen vann, egg, salt og spinat i en foodprsessor til en jevn masse. Ha over i en bolle og arbeid inn hvetemelet. Kna deigen i 5 minutter. La deigen hvile. Bland sammen alle ingrediensene til fyllet. Kjevle deigen tynt ut. Stikk ut rundinger på 8 cm i diameter. Pensle med eggehvite og legg en teskje av fyllet på hver runding. Brett over slik at det blir en halsirkel, press ut luftbobler. Sett til side og dekk med et koppehåndlke til de skal kokes. Kok dem i vann tilsatt litt salt i 2 - 3 minutter. Lag sausen ved å surre løken i smør til den er myk. Tilsett hvitvinseddik og hvitvin, kok opp og reduser til det halve. Tilsett fiskekraft, rømme og fløte og kok inn til det halve. Kjør sausen jevn i en blender og pisk inn smøret. Smak til med salt og pepper og ha i finhakket dill. Bland sammen grønnsakene og sett til side til servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Røykelakskake
fav Tid: 30 min
Dampet fiskeflette