Pinnekjøtt brandade - Brandade er en fransk spesialitet, laget som en luftig puré laget på klippfisk, fløte, potet og hvitløk. Her har vi byttet ut klippfisken med pinnekjøtt. En smaksfull og artig innslag til juletapasen eller som en liten forrett i juleselskapet.
Foto: Aina C. Hole

Pinnekjøtt brandade

Brandade er en fransk spesialitet, laget som en luftig puré laget på klippfisk, fløte, potet og hvitløk. Her har vi byttet ut klippfisken med pinnekjøtt. En smaksfull og artig innslag til juletapasen eller som en liten forrett i juleselskapet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

1. Varm potetene i fløten. Mos poteter ved å røre dem kraftig med en tresleiv. 2. Tilsett mykt smør, finhakket hvitløk og hakket kjøtt. 3. Server blandingen mellom to flak flatbrød eller server flatbrødet ved siden av. Pinnekjøtt brandaden kan også brukes i lefseruller. PS: Du kan lage flere varianter av brandaden. En annen variant er med purre og basilikum i steden for hvitløk. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lofotsodd
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt