Pinnekjøtt -

Pinnekjøtt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn ca. 400 g pinnekjøtt pr. person. Skjær kjøttet opp mellom ribbena. Vann det godt ut i rikelig med kaldt vann, ca. 24 timer. Legg kjøttet i et rommelig kokekar på en rist av avbarkede bjerke- eller enerpinner, eller bruk en vanlig rist. Hell på så mye kaldt vann at det står opp til risten. Kok opp under lokk og la kjøttet trekke til det slipper bena, 2-3 timer. Fyll om nødvendig på mer vann. Server kjøttet rykende varmt med kokte poteter og kålrotstappe, se oppskrift. Tips: Det kokte pinnekjøttet kan stekes i stekepanne eller ovn så overflaten blir sprø.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt