Piratpizza -
Foto: Roger Fredericks

Piratpizza

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løs opp gjæren i litt vann. Pass på så det ikke blir varmere enn 37 grader. Bland mel og salt, ha i vannet med gjæren. Elt og spe på med fingervarmt vann til deigen får en passe konsistens. Elt inn olivenoljen til slutt. Ha godt med mel i en bolle og legg deigen i. Rull deigen rundt i bollen så den dekkes med mel. Dekk med klede og sett til heving i 20-30 min. Surr den finhakkede løken i olje. Tilsett revet gulrot og tomater. Kok ca 3 minutter. Smak til sausen med salt, pepper og eventuelt litt sukker. Kjevl ut pizzabunnen, dekk med tomatsaus og legg terninger av stekt sei over. Dryss med pizzakrydder og strø revet ost på toppen. Stek ved 180 grader til osten er smeltet og blitt gylden. Tips: Prøv gjerne terninger av lettsaltet torsk eller godt utvannet klippfisk på pizzaen. La fisken trekke i tomatsausen til den er kokt. Ha sausen på pizzabunnen og strø ost over. Sorte eller grønne oliven er godt på pizza med torsk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas