Pisco Sour - Dette er nasjonaldrinken i Peru. Den er basert på det lokale druebrennevinet Pisco, og har en frisk, sursøt smak, samt en fløyelsaktig munnfølelse.
Foto: Erik Hannemann

Pisco Sour

Dette er nasjonaldrinken i Peru. Den er basert på det lokale druebrennevinet Pisco, og har en frisk, sursøt smak, samt en fløyelsaktig munnfølelse.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Om du ikke har sukkerlake, er det fort gjort å lage. Kok opp én del hver av sukker og vann, og avkjøl. Og hvis du ikke gidder dette, kan du erstatte sukkerlaken med 1 teskje melis.

Ha alt unntatt angostura bitters sammen med is i en shaker, rist energisk og sil over i et old fashioned glass. Drypp 2-3 dråper angostura bitters på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Sazerac
fav Tid: 5 min
Pink Gin
fav Tid: 20 min
Apple Bombo