Pissaladière - Dette har ikke blitt en verdenshit for ingenting.
Foto: Clotilde Dusoulier

Pissaladière

Dette har ikke blitt en verdenshit for ingenting.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og hakk løken. Legg det i en stor kjele og ha på litt salt, pepper og urter. Dekk med vann og kok i omtrent en time under lokk. Rør om innimellom. Dette kan gjøres en dag i forveien.  

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør en paiform og legg i deigen. Prikk den over det hele med en gaffel. Om du bruker bakebønner, legg en sirkel med bakepapir på toppen av deigen og legg på bønnene. Bak i omtrent 15 minutter, til den er gyllen.

Legg I fyllet: Smør tomatsausen utover deigen. Ha på pepper og urter. Smør den kokte løken jevnt utover Legg på ansjosen, tradisjonelt i små kryss. Legg på skiver av soltørkede tomater og oliven.

Bak videre i ovnen i 15-20 minutter, til den er god og varm. La den hvile i fem minutter før servering.

Server gjerne til en salat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.