Slik gjør du det:
Rør gjæren ut i vannet, tilsett de øvrige ingrediensene, og elt deigen godt sammen. Dekk den til og sett den til heving i 30-40 minutter. Elt og bak den rektangulert utover, og legg på stekebrett. Varm opp olivenoljen i en panne på medium-lav temperatur. Stek finstrimlet løk og la den surre i 40 minutter til den er karamellisert. Rør jevnlig. Tilsett finhakket hvitløk, salt, pepper og timian, og la steke i 2 minutter til. Spre blandingen utover den utbakte pizzadeigen. Fordel ansjosene i kryssmønster over, små halve olivener innimellom. Stek pissaladieren på 230 °C i 10 minutter. Skjær opp i fire deler og server.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.