Pizza med kjøttdeig

Pizza med kjøttdeig

Christopher Sjuve
90 minutter
Pizza

Ingredienser

4 porsjoner

Deig

0.5 pk

gjær

2 ss

olje

0.5 ts

salt

Kjøttsaus

4 ss

olje

0.5 ts

pepper

1 ts

salt

1 dl

vann

<br>

Grønnsaker

Slik gjør du det:

Deig: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne. Dryss over basilikum. Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel kjøttsausen utover. Dryss på revet ost og ha på ønsket fyll. Stek på 225 °C i ca. 20 minutter. Forslag til fyll: - Sjampinjong i skiver - Ananas i biter - Paprika i tynne strimler - Tomater i tynne skiver - Sort oliven uten sten - Maiskorn - Revet gulrot - Purre/vårløk - Bacon

Kanskje disse også frister?