Pizza med kjøttboller - Klassisk, tynn pizza. Husk: Full guffe på ovnen!
Foto: Erik Hannemann

Pizza med kjøttboller

Klassisk, tynn pizza. Husk: Full guffe på ovnen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel, vann, olje og gjær og litt salt. Kna til en deig. La den heve til omtrent dobbel størrelse. Forvarm ovnen til maks temperatur. Hakk sjalottløken og stek den blank i olje. Knus i hvitløken og stek i ett minutt. Ha i tomat, hvitvinseddik, oregano og sukker. La det koke til det begynner å tykne.

Legg to skiver brød i en bolle og fyll med vann. Ta dem opp etter ett minutt og klem ut vannet med nevene. Bland det våte brødet godt med kjøttdeigen. La kjøttboller av kjøttdeigenblandingen.

Krydre godt med salt og pepper. Stek dem gylne i olje.

Kjevle ut deigen på et stekebrett. Ha på tomatsaus og kjøttboller. Riv osten og ha på. Stek i ovnen i ca 7-8 minutter eller til skorpen er gyllen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pizzabunn