Pizza med kjøttdeig -
Foto: Morten Brun

Pizza med kjøttdeig

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne. Dryss over basilikum. Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel kjøttsausen utover. Dryss på revet ost og ha på ønsket fyll. Stek på 225 °C i ca. 20 minutter. Forslag til fyll: - Sjampinjong i skiver - Ananas i biter - Paprika i tynne strimler - Tomater i tynne skiver - Sort oliven uten sten - Maiskorn - Revet gulrot - Purre/vårløk - Bacon

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?