Pizza med kjøttfyll -

Pizza med kjøttfyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i 15-20 minutter. Rør gjæren ut i vannet, tilsett de øvrige ingrediensene og elt deigen godt sammen. Dekk den til og sett den til heving i 30-40 minutter. Varm oljen, hakk løken og brun den i olje sammen med kjøttdeigen. Rør hele tiden så kjøttet smuldrer seg. Rør inn tomatpuré, hakkede soltørkede tomater, kok opp, spe med vann, smak til med salt og pepper og la sausen småkoke uten lokk til den er fyldig. Kjevle pizzadeigen ut til en stor leiv, smør kjøttfyllet over, men ikke helt ut til kanten, dryss på oregano og ost, brett inn kanten og stek pizzaen midt i ovnen til den er gjennomstekt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pizza - fra
fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza