Pizza på tykke tortillalefser med kjapp pizzasaus -

Pizza på tykke tortillalefser med kjapp pizzasaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ste­ke­ov­nen på så sterk var­me som mu­lig.

Rør sam­men to­mat­pu­re­en og van­net i en bol­le. Spe med oli­ven­ol­jen i en tynn strå­le mens du rø­rer hele ti­den. Sprek­ker sau­sen, til­set­ter du litt mer to­mat­pu­ré og rø­rer litt til. Bland inn ore­ga­no, salt og pep­per.

For­del tor­til­la­lef­se­ne på to ba­ke­pa­pir­kled­de ste­ke­brett og smør ut­over to­mat­sau­sen. Dryss over os­ten og legg på pøl­se, skin­ke, to­mat el­ler an­net godt som du har i kjø­le­ska­pet og som eg­ner seg på en piz­za.

Stek to og to piz­za­er i 4–8 mi­nut­ter – av­hen­gig av hvor varm ste­ke­ov­nen din er.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Grov pizza
fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza
fav Tid: 120 min
Pizza på grillen!