Plommechutney -

Plommechutney

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del plommene og ta ut stenene. Skjær eple i små biter. Kok opp eddik og vann i en kjele. Hell den oppskårne frukten, rosiner, sukker, ingefær, chilipulver og salt i eddikvannet. La det koke langsomt under lokk i ca. 1 time. Bland syltepulver med sukker og rør ned i blandingen. Kok i 1 min. Hell chutney i varme, rene glass. Legg på tette lokk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Stikkelsbærgelè
fav Tid: 30 min
Dronningsyltetøy