Plommekake - Oppskrifter med plommer burde vi hatt flere av! Denne plommekaken er helt suveren.
Foto: Erik Hannemann

Plommekake

Oppskrifter med plommer burde vi hatt flere av! Denne plommekaken er helt suveren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til  180 grader.

Smør en kake- eller paiform og legg i bakepapir. Smelt noen spiseskjeer med smør og hell i formen. Dryss over et sjenerøst lag med brunt sukker.

Del plommene i to. Ta ut steinene. Legg plommene med skinnsiden ned i formen.

I en kjøkkenmaskin: Ha i resten av smøret, sukkeret og vaniljesukker. Kjør i noen sekunder. Knekk i ett og ett egg. (Det er enklest om smøret ikke er helt kaldt. Da blir røren stiv og det er vanskelig å helle den over plommene.)

Ha til slutt i mel og mandler. Hell blandingen over plommene.

Stek i ovnen i 50 minutter. Servér gjerne med iskrem.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Plommer i Madeira