Slik gjør du det:
Kok opp vann, kanelstenger og sukker. Ha i delte, stenfrie plommer og la det koke til plommene er møre. Tilsett syltepulver og kok videre i 2 min. Hell på varme, rene glass. Legg på tette lokk.
2 kg plommer
700 g sukker
2 dl vann
1 stk sitron, saften av den
3 stk kanel stang
1 pose jam syltepulver
Annonse
Slik gjør du det:
Kok opp vann, kanelstenger og sukker. Ha i delte, stenfrie plommer og la det koke til plommene er møre. Tilsett syltepulver og kok videre i 2 min. Hell på varme, rene glass. Legg på tette lokk.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.