Plukkfisk med erter og gulrøtter - Har du prøvd denne tradisjonsretten? Det er "lapskaus" av fisk med hvit saus og grønnsaker og strø av bacon på toppen.
Foto: Tom Haga

Plukkfisk med erter og gulrøtter

Har du prøvd denne tradisjonsretten? Det er "lapskaus" av fisk med hvit saus og grønnsaker og strø av bacon på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjøpt ferdig utvannet klippfisk eller vann ut klippfisk selv. Skrell og kok poteter i saltet vann. Kutt de ferdigkokte potetene i terninger. Skrell gulrøtter. Skjær den utvannede fisken og gulrøttene i terninger. Lag hvit saus i en stor kjele. Ha fisk og grønnsaker nedi sausen. Smak til med salt og pepper. Skjær bacon i tynne strimler. Ha smør i en varm stekepanne og stek baconet. Ha hakket persille og bacon over plukkfisken. Server med flatbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.