Pochert laks med nykål og smørsaus med lakserogn -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pochert laks med nykål og smørsaus med lakserogn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Kok løk og vin til det gjenstår 2/3. Trekk kasserollen vekk fra platen, rør inn smøret "klattvis". Det må ikke koke. Da vil sausen skille seg. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Vend inn lakserogn rett før servering. Legg laks i en kasserolle med resten av ingrediensene. Kok opp og la trekke 4-5 min. Laksen er best når den ikke er helt gjennomkokt. Server med sautert nykål. Skjær nykål i strimler og surr lett i en stekepanne med olje og smør. Kålen skal ikke ta farge. Smak til med litt sukker, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Laksecocktail