Polarpizza med egg -
Foto: Astrid Hals

Polarpizza med egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør polarbrødet med ketchup og ha på krydder og ost. Stek pizzaen noen minutter ved 225 grader til osten har smeltet. Speil egget og server det på pizzaen med en timiankvist. Ha over flaksalt og kvernet pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Eggs Florentine
fav Tid: 30 min
Eggende salat