Pollo borracho (beruset kylling) fra Karibia

Pollo borracho (beruset kylling) fra Karibia

Christopher Sjuve
1440 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Rom- og honningmarinade:

Til steking:

1.5 ss

smør

1.5 ss

sukker

Kokossaus:

0.5 dl

rom, blank

Kokosris:

1 ts

salt

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha i filetene og mariner i 3-4 timer eller natten over. Hell av marinaden og tørk filetene. Smelt smør i en panne. Rør inn sukkeret til det smelter og stek filetene i blandingen ca. 3 minutter på hver side. Ta opp filetene og hold dem varme. Hell buljong og kokosmelk i stekesjyen og kok opp. Smak til med salt, pepper, soyasaus og rom. Server kyllingfiletene med ris og kokossaus og pynt med tropiske frukter. Kokosris lages ved å koke risen sammen med like deler kokosmelk og vann.

Kanskje disse også frister?