Pollo borracho (beruset kylling) fra Karibia -
Foto: Margaret De Lange

Pollo borracho (beruset kylling) fra Karibia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha i filetene og mariner i 3-4 timer eller natten over. Hell av marinaden og tørk filetene. Smelt smør i en panne. Rør inn sukkeret til det smelter og stek filetene i blandingen ca. 3 minutter på hver side. Ta opp filetene og hold dem varme. Hell buljong og kokosmelk i stekesjyen og kok opp. Smak til med salt, pepper, soyasaus og rom. Server kyllingfiletene med ris og kokossaus og pynt med tropiske frukter. Kokosris lages ved å koke risen sammen med like deler kokosmelk og vann.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?