Pollo tonnato (Kylling med kald tunfisksaus) -
Foto: Per Alfsen

Pollo tonnato (Kylling med kald tunfisksaus)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann med buljongterning og ha i litt timian. La kyllingbrystene trekke i ca. 15 minutter i buljongen. Trekk kjelen til side og la brystene avkjøles i buljongen. Bland alle ingrediensene til tunfisksausen i en matprosessor. Smak til med litt pepper. Pynt serveringsfatet med sitronstrimler, sitronskiver, kapers og rosmarin. Retten skal serveres kald.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Muriels kylling
fav Tid: 1440 min
Ekte coq au vin