Pommes Anna - En klassisk, herlig potetrett som du og dine venner fortjener.
Foto: Erik Hannemann

Pommes Anna

En klassisk, herlig potetrett som du og dine venner fortjener.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Smelt smøret.

Skjær potetene i tynne skiver. Dekk bunnen av en ildfast form med smør. Legg potetene lagvis, delvis overlappende på hverandre (gjerne i en sirkulært mønster).

Pense hvert lag med smør og dryss på salt og pepper.

Bak i ovnen i ca 30 minutter. Toppen skal være fin og gyllen. Sjekk underveis, ser det ut til at den kommer til å brenne seg, dekk tll med sølvfolie.

Frivillig: Legg en tallerken på toppen av den ildfaste formen. Hell av mesteparten av smøret. Tipp det hele rund. Slik den tilbake i formen og stek den gyllen på den siden også før du serverer.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?