Popcorn- og marshmallowkake -
Foto: Erik Hannemann

Popcorn- og marshmallowkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

 Smør en ildfast form, omtrent 30 x 15 cm. 

Pop popcorn i oljen. (Hvordan? Jo, varm opp olje i en kjele du har lokk til. Ha i popcorn, legg på lokket og vent til det begynner å poppe. Rist på kjelen innimellom så alle kornene får poppet seg). 

Legg popcorn i en stor bolle.

Knus riskjeksene. Det skal være omtrent like mye popcorn som riskjeks. Bland popcorn og riskjeks i samme bolle. 

Ha smør i kjelen du poppet popcorn i. Legg i marsmallows og la det smelte forsiktig. Rør underveis til den er helt smeltet og skinnende. 

Vær kjapp: Bland smeltet marsmallows med popcornblandingen. Vend rund så godt du klarer. 

Ha nå denne blandingen kjapt ned i den smurte formen. Klapp det ned i formen så godt det lar seg gjøre, slik at det blir så jevnt du klarer.

La det stå og kjøle seg i en times tid. Løft det ut av formen. Skjær firkanter med en brødkniv. 

 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.