Portvin- og armagnacsaus - Dette er den nye sausen. Den lages med en skvett armagnac og litt portvin. Sausen passer perfekt til kjøtt.
Foto: Erik Hannemann

Portvin- og armagnacsaus

Dette er den nye sausen. Den lages med en skvett armagnac og litt portvin. Sausen passer perfekt til kjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

1,5 dl portvin

4 ss armagnac

4 ss smør

3 dl kremfløte

1 stk løk

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken og hakk den fint. Stek den i litt smør til den er gyllen. Ha i portvin og armagnac. La det koke til omtrent halvparten. Ha i fløte og kok det tykt. 

Rett før servering koker du opp sausen, tar av platen og visper inn resten av smøret. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Kalvestek