Portvinsråkrem til fruktsalat -
Foto: Alf Børjesson

Portvinsråkrem til fruktsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

3 stk eggeplomme

3 ss sukker

2 dl kremfløte

4 ss portvin

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggedosis og vend inn pisket krem og portvin. Server råkremen til fruktsalat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravet reinsdyrfilet
fav Tid: 60 min
Sitronfromasj