Posjert laks - Å posjere er jålete ord for å trekke fisken i ovnen.
Foto: Erik Hannemann

Posjert laks

Å posjere er jålete ord for å trekke fisken i ovnen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 150 grader.

Del opp appelsinen i biter og ha den i en kjele med vann, estragon, salt og røde pepperkorn. Kok opp.

Legg fisken i en ildfast form. Hell over den kokende væsken.

Sett steketermometer i fisken.

Ha den ildfaste formen i ovnen. Fisken er ferdig når termometeret viser at fisken er 50 grader. Noen liker at den blir 60 grader, men det er ikke nødvendig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ovnsbakt ørret