Posjert vaktelegg -

Posjert vaktelegg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Eddik og vann kokes opp. Tilsett salt. Rør godt om med den visp, slipp eggene forsiktig ned mens det er bevegelse i vannet. Eggene sjekkes hele tiden. Eggene skal være bløte. Oliventapenade: Alt mikses grovt i kjøkkenmaskin. Smak til med salt og pepper. Vær forsiktig med saltet da kapers og ansjos er veldig salt fra før.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Karamellpudding