Potato skins - Beklager engelsken, men "potetskall" høres ikke så bra ut. Kanskje ville navnet føre til at man ikke lagde potato skins. Det ville være synd.
Foto: Erik Hannemann

Potato skins

Beklager engelsken, men "potetskall" høres ikke så bra ut. Kanskje ville navnet føre til at man ikke lagde potato skins. Det ville være synd.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del potetene i to på langs. Vend dem i olje. Bak i ovnen på 220 grader i ca 35-45 minutter til de er myke. Stek baconet sprøtt på lav varme, ca 30 minutter. Skrap ut mesteparten av innholdet av potetene. Riv osten og legg på potetene. Hakk baconet og legg på toppen. Ha dem tilbake i ovnen til osten smelter. Ha på litt salt og pepper. Server med rømme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Perfekt potetmos