Potato skins - Beklager engelsken, men "potetskall" høres ikke så bra ut. Kanskje ville navnet føre til at man ikke lagde potato skins. Det ville være synd.

Forretter og småretter

foto: Erik Hannemann

Potato skins

Beklager engelsken, men "potetskall" høres ikke så bra ut. Kanskje ville navnet føre til at man ikke lagde potato skins. Det ville være synd.

Dette trenger du

6 stk poteter

0,5 pk bacon

100 g ost

6 ts rømme

  salt og pepper

Slik gjør du det:

Del potetene i to på langs. Vend dem i olje. Bak i ovnen på 220 grader i ca 35-45 minutter til de er myke. Stek baconet sprøtt på lav varme, ca 30 minutter. Skrap ut mesteparten av innholdet av potetene. Riv osten og legg på potetene. Hakk baconet og legg på toppen. Ha dem tilbake i ovnen til osten smelter. Ha på litt salt og pepper. Server med rømme.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 60 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Voksne med ADHD har fire kjennetegn

ADHD er ikke noe man nødvendigvis vokser av seg.

Les mer

Svarene på alt du lurte på om fårikål

Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.

Les mer

Denne vinterdressen får toppkarakter

Vi har testet ni vinterdresser.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK