Potet- og fennikelgrateng -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Potet- og fennikelgrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 225 ºC. Rens og del poteter i terninger og finhakk hvitløk kok opp med matfløte i en kasserolle, 5-6 min. Tilsett finsnittet fennikel, vårløk og salt. Hell potetblandingen i en ildfast form og stek midt i stekeovnen i ca 20 min, til poteten er myke og gratengen har fått en gyllen farge. Server til røkelaks, stekt kylling eller skinke, gjerne med en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Potetpannekake