Potet- og purresuppe

Potet- og purresuppe

Luksusutgaven av potetsuppe får du ved å servere suppen med noen dråper trøffelolje og grissini surret med spekeskinke.

Christopher Sjuve
45 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Vask purren godt og del den i biter. Surr purre og hvitløk i litt smør. Tilsett poteter og hell over kraft. Kok til det er mørt. Ha alt over i en matprosessor og kjør suppen glatt. Sil suppen og tilsett fløte. Kok opp og smak til med salt, kvernet pepper og eventuelt litt buljong. Hell suppen i serveringsboller, drypp over litt trøffelolje og legg på litt purre som er surret i smør. Server med grissini/brødpinne eller godt brød. Tips: Liker du smaken av karri kan du tilsett litt grønn karripasta og erstatte det meste av fløten med kokosmelk.

Kanskje disse også frister?