Potet- og reddiksalat - En frisk og superfin salat som kan lages når som helst.
Foto: Clotilde Dusoulier

Potet- og reddiksalat

En frisk og superfin salat som kan lages når som helst.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrubb potetene og del dem opp i små biter.

 

Ha dem sammen med hvitløkfeddet i kjelen (bruk gjerne damp). Ha over salt og la dem dampe i ti minutter, til potetene er akkurat møre (spissen på kniven skal ikke møte noen motstand).

Vask reddikene (trenger ikke skrelles, med mindre de er skikkelig gamle).

Riv på grovt rivjern. Kast alt som er brunaktig.

Legg i en medium bolle. Ha på salt, vend rundt og sett til side mens potetene koker. Saltet gjør dem mindre pepperaktige.

Når potetene er kokt, sett til side og avkjøl til det er litt varmere enn romtemperert.

Hakk hvitløkfeddet fint og ha i salatbollen. Ha i eddik, olje og paprikapulver. Vend rundt.

Ha i potetene og urtene. Ha på salt og pepper. Vendt rundt og smak til med krydderet.

Ha på valnøtter og server. Det holder seg fin til neste dag. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.