Potetcroquetter - De er sprø utenpå og myke og kjærlige inni...
Foto: Christopher Sjuve

Potetcroquetter

De er sprø utenpå og myke og kjærlige inni...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene. Kok dem møre i saltet vann. Sil av og mos dem i en bolle.

Skjær mozzarellaen i staver (som skal være inne i croquettene).

Bland potetmosen med salt, pepper, revet ost, krydder og ett egg.

Form korte, avlange pølser, klem dem flate og legg på mozzarellastaver før du former dem til pølser igjen.

(Du kan nå legge dem i kjøleskapet, tildekket, så holder de bedre på formen).

Pisk det siste egget lett og ha på en stor skål.

Legg brødsmulene på en annen skål.

Dypp "pølsene" først i pisket egg så i brødsmulene.

Stek dem gylne på sterk varme i olje.

Tips: Om du vil ha dem enda sprøere så gjentar du prosessen med egg og brødkrum en gang til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hasselbackpoteter
fav Tid: 60 min
Potetsufflé