Potetgrateng med røkt makrell -

Potetgrateng med røkt makrell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del poteter og løk i skiver og legg lagvis med biter av røkt makrell i en kasserolle/panne med høye kanter. Legg over laurbærblad. Bland sammen matfløte, sennep, salt og pepper og hell over potetene og makrellen. Fløten skal stå kant i kant med potetene. Kok opp og la trekke i ca 30 min, til potetene er knapt møre. Rist på kasserollen/panne en gang i mellom slik at blandingen ikke fester seg i bunnen. Hell potetblandingen over i en ildfast form og sett på midterste rille i varm stekeovn 225 ºC i 15-20 til gratengen får en gyllen farge. Server med brød og en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.