Potetlomper -

Potetlomper

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

1 kg poteter

3 dl mel

1 ts salt

Annonse

Slik gjør du det:

Kok poteter med skallet på, damp dem godt og skrell dem mens de er varme. Mal de varme potetene med saltet og avkjøl massen. Elt halvparten av melet i halvparten av potetmassen om gangen. Bruk hvetemel, rugmel eller byggmel, eller en blanding. Del deigen i jevnstore emner som kjevles til tynne lomper. Stek dem på takke eller i tørr stekepanne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Gratin Dauphinois