Potetmos med gulrot og appelsin - Dette er en mild, men smakfull og spennende potetmos. Den passer spesielt godt til pølser, svin og kylling.
Foto: Inkognito

Potetmos med gulrot og appelsin

Dette er en mild, men smakfull og spennende potetmos. Den passer spesielt godt til pølser, svin og kylling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell poteter og gulrøtter og del dem i mindre biter. Hell på vann og appelsinjuice til grønnsakene er dekket. Tilsett appelsinskall. Kok potet- og gulrotbitene møre. Sil fra væsken og fjern skallet. Varm opp melken og mos sammen med potet- og gulrotbitene til mos. Ha i smør og smak til med salt og pepper. Smak eventuelt til mosen med malt koriander og pynt med korianderblader ved servering.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?