Potetmos med kastanjepuré og cognac -

Potetmos med kastanjepuré og cognac

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene og kok dem. Når de er ferdige moses de umiddelbart. Ha i maldonsalt, kastanjepuré og cognac etter smak. Serveres i porsjonsskåler og toppes med en teskje cognac. Server mosen sammen med stek eller vilt - nydelig!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Knuste poteter
fav Tid: 45 min
Baconpoteter