Potetmos med parmesan - Denne potetmosen har smak av Italia. Ikke bare på grunn av parmesanen, smøret er også byttet ut med olivenolje.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Potetmos med parmesan

Denne potetmosen har smak av Italia. Ikke bare på grunn av parmesanen, smøret er også byttet ut med olivenolje.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell potetene og kok dem i usaltet vann (for ikke å få seig potetmos). Hell av vannet og mos potetene. 2. Visp inn olivenolje, og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig. 3. Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Baconpoteter