Slik gjør du det:
Vann ut klippfisken i 2 døgn. Skift vann 2-3 ganger. Ta bort skinn og bein før fisken kokes. Kok opp melk og legg i fisken og kok opp på nytt. Trekk kasserollen tilside og la fisken trekke i kokevannet i ca 30 min. Finhakk løk og hvitløk og skjær selleri, fenikkel og bacon i terninger. Stek i olje i 6-8 min. Tilsett frisk merian og grovhakkede sorte oliven. Skrell, del og kok poteter i usaltet vann , hell av kokevannet og damp potetene godt. Tilsett klippfisk i de dampede potetene, spe med melk fra den kokte klippfisken og mos sammen. Smak til med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Server mosen med den stekte bacon- og grønnsakblandingen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.