Slik gjør du det:
Finhakk løk. Riv skrelte poteter på rivjern. Ha i pepper, salt og rosépepper. Bland godt.
Ha smør og olje i stekepannen og sett den på middels varme.
Ha potetblandingen i stekepannen. Press godt ned slik at det formes en jevn kake.
Stek i 5-7 minutter. Dytt ned langs kanten slik at den ikke fester seg. Så kommer trikset: Legg en asjett eller et fat opp-ned over stekepannen. Med en hånd på asjetten, løft stekepannen og snu den slik at potetkaken havner på asjetten. Skli så kaken tilbake i stekepannen og stek videre i 5-7 minutter.
Skjær potetkaken som du ville skjært en kake, i trekantede biter og servér.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.