Potetsalat med olje-dressing -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Potetsalat med olje-dressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Potetsalat blir ekstra god om den lages på "lune" nykokte poteter. Server til kjøtt eller fisk. Skrell potetene og kok dem møre i saltet vann. Rens aspargesbønner og kok dem sprøe i lettsaltet vann, ca 3-4 min, legg dem straks over i iskaldt vann. Bland sammen olivenolje, sitronsaft, finhakket hvitløk, salt og pepper. Del de kokte varme potetene i skiver eller terninger, strimle/del opp aspargesbønner og skjær vårløk i biter. Bland grønnsakene med kapers eller soltørkede tomater og hell dressingen over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Potetsalat x 2
fav Tid: 30 min
Potetsalat
fav Tid: 45 min
Potetsalat