Potetsalat med pinjekjerner - Denne salaten er stappfull av gode ting. Og poteter.
Foto: Erik Hannemann

Potetsalat med pinjekjerner

Denne salaten er stappfull av gode ting. Og poteter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene, del dem i biter (store terninger) og kok dem møre i godt saltet vann. La de grønne bønnene koke med de siste fem minuttene.

Mens potetene kokker lager du resten:

Ha pinjekjernene i en stekepanne (uten olje/smør) på middels varme. Dytt litt rundt på dem til de får litt farge. Legg i en bolle (som er stor nok til å romme potetene).

Skrell sjalottløken, skjær den i skiver og stek den gyllen i litt smør og ha i bollen med pinjekjernene. 

Ha i gressløk, fint revet parmesan, olje, sitronsaft, salt og pepper.

Sil av poteter og grønne bønner. Ha i bollen og vend godt rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tortilla